Jaguar dier gezondheid, Inc. bestanden achtste geneesmiddelen nieuwe dierlijke Drug toepassing – Yahoo Finance

De Hilo site was een van drie buurman eiland sites opgezet door videoconferentie met de vergadering gehost in Honolulu. Vele buurman eiland genodigden geduwd voor de Health Department aan host in-persoon bijeenkomsten op de andere eilanden, ook als de problemen zijn van zo groot belang, met name met betrekking tot beerputten. Er zijn momenteel 90.000 beerputten in de staat. De meerderheid, sommige 50.000, bevinden zich op het grote eiland. Bovendien zijn bijna 14.000 op Kauai, meer dan 12.000 op Maui zijn, meer dan 11.000 op Oahu zijn en meer dan 1.400 op Molokai zijn. Elk jaar, worden een extra 800 nieuwe beerputten goedgekeurd voor bouw, volgens de Health Department.

Volgens een 2012 national survey van dierenartsen zijn ongeveer 21% van de honden in de VS zwaarlijvig. Obesitas komt vaker voor bij oudere honden, zo goed zoals in gecastreerde honden. Jaguars Chief Veterinary Officer, Serge Martinod, DVM, Ph.D., commentaar, insulineresistentie en metabool syndroom doet zich niet alleen bij de mens, maar ook bij honden. Echter, terwijl artsen wereldwijd een breed scala van drugs die zijn goedgekeurd voor de behandeling van deze aandoening bij de mens, dierenartsen hebben geen goedgekeurde producten die beschikbaar zijn voor de behandeling van deze kwesties bij honden. De kandidaat-lidstaten van de nieuwe recept-drug is geïsoleerd en gezuiverd van een plant die inheems in het zuidwesten van de Verenigde Staten.

Gezondheid toegang tot gratis gezondheidszorg zeefresten in Clarksburg – WBOY.com Host: Clarksburg, Morgantown: Nieuws, sport, Weather

Gezondheid toegang in Clarksburg zal worden het aanbieden van gratis oog screenings donderdag 18 September. Het WVU oog Instituut is samen te werken met gezondheid toegang en de Clarksburg Lions Club te bieden de screenings kosteloos voor laag inkomen burgers. Ook zal er een kans voor iedereen die behoefte heeft aan bril om hen tegen een verlaagd tarief. Ze worden genoemd in een winkelgebied, ze daadwerkelijk winkel voor glazen, kies de frames uit degenen die beschikbaar zijn dat zij zouden willen hebben. Als ze nodig hebben extra specialiteit dingen zoals Bifocaal of progressieve lenzen, die zijn een beetje duurder, maar de fundamentele glazen zijn een tien dollar co pay, zei de uitvoerend directeur Jim Harris.

Ze hopen te geven 2.000 vaccinaties tijdens het evenement die van 4:00-7:00 uur donderdag, oktober 9 op Imani familie Life Center duurt. Een jaarlijkse griep shot is de beste manier om de griep te bestrijden en verblijf veilig tijdens de herfst en winter maanden, zei Kevin Hall, woordvoerder van LFCHD.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s